Grævling på sandbunke
Grævling på sandbunke

GRÆVLINGESAFARI

På en guidet tur får du mulighed for ved selvsyn, at overvære grævlingefamilien, når familien i skumringen gør klar til nattens togter. Fra observationspunkter iagttager vi i sikker afstand grævlingeboet

På den seneste Grævlinge safari havde vi fornøjelsen af, at blive "underholdt" af 6 grævlinge på samme tid i 40 minutter:-)

HVAD KAN DU FORVENTE

Efter en mindre vandretur er vi nået frem til Grævlinge boet med de mange udgang. I rigtig vind vil vi observere Grævlingernes gøren og laden. De renser ud i boet, klør sig for lus og lopper samt står stille med jævne mellemrum for at lytte.
Der vil sikkert vise sig 2-5 grævlinge på denne aften.

TERRÆNFORHOLD

Vandreturen foregår i kuperet terræn og er ikke egnet for gangbesværede.

HVAD SKAL DU SELV MEDBRINGE

Hensigtsmæssig "lydløs" påklædning efter årstiden. Ingen knitrende overtøj. En campingstol og evt. et tæppe. Kikkert og evt. kamera (lydløs)

PRAKTISK INFO

På aftenen skal du være hostefri og i besiddelse af en masse tålmodighed. Der skal påregnes, at man står/sidder på samme sted urørlig i op til 1½ time.

Sikker deltagelse sker ved indbetaling af 145 kr på omstående link.
https://govisit.ticketbutler.io/en/e/grvlinge-safari-vandretur-kom-med-pa-besg-hos-grvlingefamilien-fr-de-forlader-boet-inden-nattens-toglter/


MØDESTED

Vi mødes på Risevej 3, 9520 Skørping kl 1745. Mød gerne op en 5 -10 min før turstart.


Skal du med på vandring?
TIlmeld her
Skal du med på vandring?¤TIlmeld her